Náhradní díly Jawa arrow Diskuze
Diskuze
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Re:přepis motoru (1 zobrazeno) (1) host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Re:přepis motoru
Spider (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
přepis motoru 15 Years, 2 Months ago Karma: 0  
Nazdar lidi, sehnal jsem náhradní motor na ČZ jenže bez papírů. Je nějaká možnost jak ho přihlásit??? http://www.montyjawa.cz/components/com_joomlaboard/emoticons/sad.png

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
klidasman (Uživatel)
Junior Boarder
graphgraph
Re:přepis motoru 15 Years, 2 Months ago Karma: 0  
Čau, já myslim, že jediná možnost je přebrousit a přerazit na tom motoru číslo. Běžně se to dělá.

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Re:přepis motoru 15 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Zadrž!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nepřerážet, nebrousit, to by si na technické mohli myslet, že je motor kradený a už ho nepoužiješ a ještě si uděláš ostudu. Zajdi na úřad, a popros o tzv. výmaz čísla motoru, protože v dnešní době se i motor považuje za náhradní díl. Výmaz motoru dělají na úřadech celkem bez problémů a docela často!!!
Nazdar Uďa

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Dawe101 (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Přesně tak. Uďa má pravdu. Sám jsem to tak udělal. Akorát po mě na uřadě chtěli kupí smlouvu od motru. Sem jim řekl jako kde to mám vzít, sem našel motor někde na podlaze. Tak mi ta pani v počítači našla kdo ten motor vlastnil, já tam na přepážce napsal "zfalšoval" kupní smlouvu a JEZDÍM. Tak hodně zdaru.

Pavel56 (Uživatel)
Expert Boarder
graphgraph
Dawe101 napsal:
QUOTE:
Přesně tak. Uďa má pravdu. Sám jsem to tak udělal. Akorát po mě na uřadě chtěli kupí smlouvu od motru. Sem jim řekl jako kde to mám vzít, sem našel motor někde na podlaze. Tak mi ta pani v počítači našla kdo ten motor vlastnil, já tam na přepážce napsal "zfalšoval" kupní smlouvu a JEZDÍM. Tak hodně zdaru.

Na tom ourade byli asi zhuleny ne? Nic neni treba, je to presne jak pise Uda.. Proste dojdu na ourad a pozadam o vymaz motoru. Oni to udelaji a zpravidla dopisi + pouci te, ze smis pouzit pouze motor shodneho provedeni a typu blablabla. Tim je to hotove a muzes klidne kazdy den davat jiny motor.

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Re:přepis motoru 15 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Na úřadech sice nebívají zhulený, ale každej ouřada funguje jinak a zákony znají asi jako můj pes! Takže se snaží si krýt svů zadek. Ale jinak je pravda, že napsat smlouvu a sám ji podepsat je naprosto v pořádku, protože oni stejně nijak neověřují pravost smlouvy. Pokud to tak chtějí tak to mají mít ne?

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

spacer.png, 0 kB
Povinné ručení online | Havarijní pojištění | Pojištění vozidel | Poviné ručení | Pojištění | Filmy ke stažení | Povinné ručení porovnání | Porovnání povinného ručení | Písničky s akordy | spacer.png, 0 kB