Náhradní díly Jawa arrow Diskuze
Diskuze
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Odp.:Dušení (1 zobrazeno) (1) host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Odp.:Dušení
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Odp.:Dušení 14 Years, 3 Months ago Karma: 0  
Tak jsem opět neuspěl. Když dám plováček na dno tak hladina je přesně ve stejně výšce jako plíšek plováčku. Tan šroubek vzduchu jsme z otcem odborníkem myškovali celé odpoledne a výsledek furt stejný. Táta mě sešteloval i předstih a ono pořád nic. Tak ted už fakt nevím. Jestli zitra bude pěkně tak snad natočím video jak to krásně chrupká zastudena a jak se to dusí když přidávám plyn za tepla.To přidávání plynu taky dělá jednu blbost že když rozjíždím jakýkoliv kvalt.napřiklad dvojku, tak ručička pomaličku a líně po milimetrech stoupá nahoru a ted jak to vyletí do těch otáček tak to cukně a během dvou sekund je tam 60... To je to že když se přidává plyn z volnoběhu tak se to chvilku dusí a pak vyletí do otáček...Celkem mě to už štve

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Odp.:Dušení 14 Years, 2 Months ago Karma: 0  
Natočil jsem malé videjko jak se mě to dusí ad víte o čem mluvím... Sice ta kvalita zvuku nic moc ale na konci to jde celkem pěkně poznat,trošililinku tam jde slyšet i to lupkání http://www.youtube.com/watch?v=NIQMw48Byug

Poslední editace: 28/03/2009 13:15 Od koho Kubík.
Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Dušení 14 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Můj kamarád zrovinka řeší podobný problém a myslím si, že to může být horší těsnost gufera u zapalování. Prostě si motor někde přisává tzv. falešný vzduch. To je asi poslední možnost, jinak jsem i já v koncích! Pokud by to byla moje motorka, tak bych asi motor rozebral a znovu pořádně složil, abych mohl vyloučit všechny možné problémy!

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Odp.:Dušení 14 Years, 2 Months ago Karma: 0  
On ten motor byl celý do šroubku rozebrán... Nové těsnění i gufera tam mám... Myslim že falešným vzduchem to nebude protože když zacpu trubičku filtru sání tak netrvá ani pul sekundy a motor zdechne i při plném plynu...Jak jezdím na jinačích a nedělá to tak to je jinačí povozeni... To vyjedu do každého kopce na dvojku s přehledem. S tím mojím když se mě to právě dusí při nízkých otáčkách tak sotva vyjedu kopeček na jedničku... Kdyby se to nedusilo tak to vyletí všechno... Jsem v koncích! Poslední věc co můžu skusit je koupit nové trysky a popřípadě jehlu pokud by netěsnila a přechlastávala motor... To lupkání jsem ted dořešil,bylo to vylágrované futro na ojnici

Poslední editace: 28/03/2009 22:08 Od koho Kubík.
Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Dušení 14 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Teďka píšeš, že motor měl GO! Byl dělaný i výbrus? Kolik KM jsi jezdil v záběhu? Jaký poměr oleje dáváš do benzínu? Jestli jsi vylágroval futro na pístním čepu, tak to může znamenat málo oleje v benzínu a tvoje problémy jsou špatně zajetý motor! To bych musel vidět, takhle na dálku se to řešit nedá. Musel bych vědět všechny informace a né je zjišťovat postupně. Jinak vůle na pístním čepu ti docela podstatně mění předstih a když k tomu ještě nemáš správně zaběhnutý píst, tak to může dělat docela binec!

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Odp.:Dušení 14 Years, 1 Měsíc ago Karma: 0  
Už je to vpohodě... Nevim jak to,jestli to duch svatý osvítil... Vyjel jsem s tím na dvojku průdký kopec dlouhý 5Km... Až se začalo kouřit z válce tak od té doby už se to nedusí,jede to krásně za plynem a když je to zahřáté tak už to chytá...Sice ne tak dobře jak za studena ale chytá... stal se asi zázrak

Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

spacer.png, 0 kB
Povinné ručení online | Havarijní pojištění | Pojištění vozidel | Poviné ručení | Pojištění | Filmy ke stažení | Povinné ručení porovnání | Porovnání povinného ručení | Písničky s akordy | spacer.png, 0 kB