Náhradní díly Jawa arrow Diskuze
Diskuze
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Dušení (1 zobrazeno) (1) host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Dušení
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Dušení 14 Years, 3 Months ago Karma: 0  
Prosimvás potřeboval bych poradit co je to za závadu. Koupil jsem motor za Jawy 20 a namontoval ho na 05ku. Šlape perfektně. Když je studený tak chytne na pul šlápnutí. Ale jak se trochu zahřeje tak ho musím 5 metrů tlačit aby chytl. Když je zahrátý a já jedu tak když přidávám z volnoběhu plyn tak jakoby se trochu dusil a pak teprve asi po sekundě vystřelí do otáček.Když jedu na pul plynu na jakýkoliv stupen tak se mě zdá že ten tah kolísá. 5 sekund šlape perfektně a sekundu je to líné.Už jsem skoušel nový filtr a furt to samé. Taky mě napadlo jestli ten motor neni po výbrusu a já ten výbrus pokazil tím že jsem skoušel kolik vytáhne. Nevíte prosimvás jaká by to mohla byt závada a jak se dá poznat nový výbrus bez toho,abych nějak rozdělával motor? Dík

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  

Poslední editace: 27/02/2009 11:39 Od koho Kubík.
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Odp.:Dušení 14 Years, 3 Months ago Karma: 0  
Ještě mě tak napadlo jestli to nebude tím,že mám studenou svíčku N15C. Když to zlobí jen při rozpáleném motoru

Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Ted po projíždce jsem asi na něco přišel. Bud se mě to přechlastává nebo je chudá směs ale nevim. Svíčka je suchá a černá jako popel. Poradil by mě někdo popřípadě jak u pincka nastavit hustotu směsy když tam neni žádný ladící šroub kromě volnoběhu?

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Dušení 14 Years, 3 Months ago Karma: 12  
Shodit jehlu na šoupátku! Měla by být u zajetého stroje na druhém nebo prvním zářezu zhora

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Tak tu směs jsem už vyřešil.barva svíčky už je krásná cihlová...Ale pořád zlobí vergl jeden. Když je studený motor tak poslouchá jedna radost,ale jakmile se zahřeje tak se mě chvilku dusí při přidávání plynu z volnoběhu do otáček a špatně se startuje

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Dušení 14 Years, 3 Months ago Karma: 12  
Hodně vzduchu, nebo naopak málo! Ten šroub, co je na karburátoru pod prožinkou, není na štelování volnoběhu, ale na štelování množství vzduchu do motoru. Sešteluj to tak, aby motor šel co nejpravidelněji na volnoběh a pak by to mělo být dobrý. Pokud ne, tak je chyba ještě někde jinde!

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

spacer.png, 0 kB
Povinné ručení online | Havarijní pojištění | Pojištění vozidel | Poviné ručení | Pojištění | Filmy ke stažení | Povinné ručení porovnání | Porovnání povinného ručení | Písničky s akordy | spacer.png, 0 kB