Náhradní díly Jawa arrow Diskuze
Diskuze
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Re:Nápis a světlo (1 zobrazeno) (1) host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Re:Nápis a světlo
Jawaman77 (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Nápis a světlo 16 Years ago Karma: 0  
Dobrý den Monty.

Měl bych dotaz ohledně dvou dílů na skůtr ČZ "prasátko" .

Potřeboval bych nápis Čezet na skůtra. Je zde na prodej, ale vzhledem k tomu, že ho nechci na skůtra, ale na přívěsný vozík zn. ČZ, ptám se, jak se upevnuje. Je to jako u side Velorex ohnutím koncových zobáčků ? Nebo je tam zespodu šroub se závitem ?

V Brně (Jarní Motortechna) jsem koupil Tvé replikové zadní světlo na Zetku skůtra. Celé červené. Ale protože jsem si až doma v neděli na to všimnul, že je krytka kolem šroubu z boku napraklá, a mohlo by se mi stát, že po dotažení praskne, potřeboval bych další. A můj dotaz zní - bylo by možné nechat vyrobit (slepit části) krytku červená/bílá ? Prodáváš krytky červená/červená, oranžová/bílá, možná ještě další. Vzhledem ale k mému lakování vozíku bych potřeboval vyrobit tu "červen/bílá". Nešlo by při výrobě přiložit díly a vyfotit, jak by krytka vypadala, nebo nechta krytku vyrobit ?

Díky moc za brzkou odpověd a trpělivost při čtení.

S přátelským pozdravem a přáním krásné sezony, Radovan Raich ml.

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
monty (Uživatel)
Platinum Boarder
graph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Re:Nápis a světlo 16 Years ago Karma: 9  
Asi by to světlo šlo vyrobit,ale co dopravní předpisy ?Napište maila,nějak to vymyslíme.

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

spacer.png, 0 kB
Povinné ručení online | Havarijní pojištění | Pojištění vozidel | Poviné ručení | Pojištění | Filmy ke stažení | Povinné ručení porovnání | Porovnání povinného ručení | Písničky s akordy | spacer.png, 0 kB