Náhradní díly Jawa arrow Diskuze
Diskuze
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Odp.:Řidičák na pionýra (1 zobrazeno) (1) host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Odp.:Řidičák na pionýra
pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Řidičák na pionýra 14 Years, 3 Months ago Karma: 0  
Prosimvás,neexistuje na světě nějaký fígl abych mohl jezdit z pionýrem od 15ti a policie by proti mě nic neměla? Mě je 15,mám papíry AM a jezdím s babettou...asi už to dlouho nevydržím bo ta babeta je hrůza... 2 automatické rychlosti,žádný neutrál-nejde jak vyřadit když jedu z kopca,žádná spojka,musím brzdit motorem a maximálně to tak zadřu.Já to prostě nechápu co je to tu za bordel,já udělám v autoškole řidičák na 350ce a mám ho jenom na babettu. S pionýrem se dá jezdit kamkoliv,pionýr má strojní duši,a s ním člověk vydrží jezdit do smrti.ale babeta je jen kus uřvaného železa na nic! Nechcu urážel lidi co mají babettu rádi,ale su pěkně naštvaný. Pincek jede 60 a musí se na něj od 16ti... Skůtry valí i klidně pres 100 a može se na nich jezdit od 15ti,to je fakt diskriminace

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
monty (Uživatel)
Platinum Boarder
graph
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 3 Months ago Karma: 9  
Legálně to prostě nejde,a skůtr na řidičák AM by měl být homologovaný do 45 km/h.
Jedině koupit JAWA ROBBY,ty byly ve verzi do 45 km/h,nebo rok počkat.
(Nebo dát do Babety motor z Pionýra a doufat,že na to policista při kontrole nepřijde.)

pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 3 Months ago Karma: 0  
O tom sem taky uvažoval...Ale policajti nevim co by na to řekli...Moc mě to sklamalo a naštvalo... Celá naše rodina dělala řidičák na pionýra od 15ti...od babičky,přes otce po segru...Až přišel čas na mě tak sem v 15ti udělal řidičák jakože na pionýra a při kontrole mě policajt seřval jako psa.Nevim proč to tak udělali...Beztak kvůli penězům zas

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Já jsem si dělal také řidičák na pincka v 15-ti letech. Hele já jsem policajt a taky to nechápu. Prostě nějakej ouřada se rozhodl, že pionýry mají odzvoněno a už jezdit nebudou. Prostě ti asi nezbude nic jiného než vážně ten rok počkat a dodělat si papíry na něco silnějšího. Od 16-ti let si můžeš udělat papíry už na 125-ku. To je výhoda, oproti mě, já jsem musel čekat a´ž do 18-ti, abych si mohl udělat papíry na silnější stroj. Ty musíš počkat rok, já jsem musel čekat tři roky! Tak to nebude zase tak špatné ne!

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 2 Months ago Karma: 0  
Jo...Když jsi ten policajt.Nevíš prosimtě co by se stalo kdybych jel z pinckem,zastavil měl nějaký policajt... Měl bych vše v naprostém pořádku ale jediný problém by byl,že bych měl řidičák AM... Co by se stalo? Pokuta? Sebrání řidičáků?

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Zákaz činnosti 1-2 roky(t.zn. sebrání řidičáku), pokuta 25.000 - 50.000,- Kč a při opakovaném řízení po zákazu činnosti se jedná o Tr. čin a hrozí zde podmínka nebo až 1 rok vězení. Být tebou raději bych to neriskoval. Ty doby, kdy ti policaj vypustil kola a šel jsi pěšky, jsou nenávratně minulostí.

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

spacer.png, 0 kB
Povinné ručení online | Havarijní pojištění | Pojištění vozidel | Poviné ručení | Pojištění | Filmy ke stažení | Povinné ručení porovnání | Porovnání povinného ručení | Písničky s akordy | spacer.png, 0 kB