|
Náhradní díly Jawa Diskuze
Odp.:Řidičák na pionýra (1 zobrazeno) (1) host
Oblíbené: 0
|
|
TÉMA: Odp.:Řidičák na pionýra
|
pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
|
Řidičák na pionýra 14 Years, 3 Months ago
|
|
Prosimvás,neexistuje na světě nějaký fígl abych mohl jezdit z pionýrem od 15ti a policie by proti mě nic neměla? Mě je 15,mám papíry AM a jezdím s babettou...asi už to dlouho nevydržím bo ta babeta je hrůza... 2 automatické rychlosti,žádný neutrál-nejde jak vyřadit když jedu z kopca,žádná spojka,musím brzdit motorem a maximálně to tak zadřu.Já to prostě nechápu co je to tu za bordel,já udělám v autoškole řidičák na 350ce a mám ho jenom na babettu. S pionýrem se dá jezdit kamkoliv,pionýr má strojní duši,a s ním člověk vydrží jezdit do smrti.ale babeta je jen kus uřvaného železa na nic! Nechcu urážel lidi co mají babettu rádi,ale su pěkně naštvaný. Pincek jede 60 a musí se na něj od 16ti... Skůtry valí i klidně pres 100 a može se na nich jezdit od 15ti,to je fakt diskriminace
|
|
|
|
|
Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
|
monty (Uživatel)
Platinum Boarder
|
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 3 Months ago
|
|
Legálně to prostě nejde,a skůtr na řidičák AM by měl být homologovaný do 45 km/h.
Jedině koupit JAWA ROBBY,ty byly ve verzi do 45 km/h,nebo rok počkat.
(Nebo dát do Babety motor z Pionýra a doufat,že na to policista při kontrole nepřijde.)
|
|
|
|
|
|
pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
|
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 3 Months ago
|
|
O tom sem taky uvažoval...Ale policajti nevim co by na to řekli...Moc mě to sklamalo a naštvalo... Celá naše rodina dělala řidičák na pionýra od 15ti...od babičky,přes otce po segru...Až přišel čas na mě tak sem v 15ti udělal řidičák jakože na pionýra a při kontrole mě policajt seřval jako psa.Nevim proč to tak udělali...Beztak kvůli penězům zas
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 2 Months ago
|
|
Já jsem si dělal také řidičák na pincka v 15-ti letech. Hele já jsem policajt a taky to nechápu. Prostě nějakej ouřada se rozhodl, že pionýry mají odzvoněno a už jezdit nebudou. Prostě ti asi nezbude nic jiného než vážně ten rok počkat a dodělat si papíry na něco silnějšího. Od 16-ti let si můžeš udělat papíry už na 125-ku. To je výhoda, oproti mě, já jsem musel čekat a´ž do 18-ti, abych si mohl udělat papíry na silnější stroj. Ty musíš počkat rok, já jsem musel čekat tři roky! Tak to nebude zase tak špatné ne!
|
|
|
|
|
Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
|
|
|
pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
|
|
|
Jo...Když jsi ten policajt.Nevíš prosimtě co by se stalo kdybych jel z pinckem,zastavil měl nějaký policajt... Měl bych vše v naprostém pořádku ale jediný problém by byl,že bych měl řidičák AM... Co by se stalo? Pokuta? Sebrání řidičáků?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zákaz činnosti 1-2 roky(t.zn. sebrání řidičáku), pokuta 25.000 - 50.000,- Kč a při opakovaném řízení po zákazu činnosti se jedná o Tr. čin a hrozí zde podmínka nebo až 1 rok vězení. Být tebou raději bych to neriskoval. Ty doby, kdy ti policaj vypustil kola a šel jsi pěšky, jsou nenávratně minulostí.
|
|
|
|
|
Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|

|
Povinné ručení online |
Havarijní pojištění |
Pojištění vozidel |