Náhradní díly Jawa arrow Diskuze
Diskuze
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Odp.:Řidičák na pionýra (1 zobrazeno) (1) host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Odp.:Řidičák na pionýra
pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 2 Months ago Karma: 0  
jo,jo...chápu. Já ani nemám v plánu jezdit z pionýrem na AM,sem se ptal jen tak pro zajímavost...Ještě jedna blbá otázka Hrozí mě tento trestní postih i když s tím budu jezdit někde po polních cestách asi 5 Km od silnice a projedou tam za den maximálně 3 lidi...Já aj tak když někam jedu tak s babettou a když se nudím tak za domem na polnačce lítám na pionýru.

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Tak na tohle ti nemůžu odpovědět jako policajt! Jinak jako motorkář, jsem začínal už v 8-mi letech a rajdil jsem na fichtlovi po polňačkách jako vzteklej. Jedna rada ! Jezdi opatrně, snaž se toho hodně naučit a nejezdi po normálních cestách bez řidičáku. Až si řidičák uděláš na fichtla, bude se ti to hodit.

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Jasná věc Já jezdím opatrně...Nejsu žádné ho.... které si koupí pionýra jenom pro to,aby ho mohl rozmlátit někde v lese o strom...Na polnačkách se chovám jako na silnici,dávám pozor,nikoho neohrožuju tak by to nemělo nikomu vadit.Taky jsem začínal v 9.letech na polnačkách...Přes normální cesty nikdy nejezdím,jen to tlačím... Já mám jenom strach jestli by měli právo mě dat pokutu a sebrat řidičák někde na polnačce 5 kiláků od silnice kde vkročí člověk Ve Středu a v Dubnu... Policie je ted poslední dobou hrozně ostrá když mají tisíce nových aut...Dokonce už potkávám policii na místech,kudma chodím několikrát denně a za celých 10 roků tam policajt nevkročil...Jinak díky moc za odpovědi na moje otázky

Poslední editace: 13/01/2009 15:02 Od koho pablb007.
Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Řidičák na pionýra 14 Years, 2 Months ago Karma: 12  
Teoreticky by ti tam nemělo nic hrozit, ale nikdy nevíš na koho narazíš! Jestli máš nějaké známé na PČR, tak se raději zeptej, jestli tam někdo nejezdí lovit. Ono je to v zákoně totiž napsané tak, že řídit vozidlo můžeš jen s oprávněním a kde to není specifikované. Takže by jsi zákon porušoval. Jde o to, že ve tvém případě nehrozí žádná tragická událost, protože jsi právě na té polní cestě. Takže bych byl bez obav.

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Kubík (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
Dobrý den ve spolek!!! Prominte,že vám ruším vaši diskuzi,ale zaslechl jsem někde v televizi že se v Česku bude posunovat nějaká skupina řidičského oprávnění na 15 let. Jen tak pro zajímavost bych se chtěl zeptat Jaká skupina bude od 15ti a kdy se to bude posunovat,pokud o tom někdo něco víte

pablb007 (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Prosimvás neví o tom někdo něco? Seděl jsem u televize a letoval odpory a když tam skočily zprávy tak že se bude jakési řidičské oprávnění vracet na 15 let. Víc sem bohužel nezaregistroval protože sem byl zažraný do své práce

Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

spacer.png, 0 kB
Povinné ručení online | Havarijní pojištění | Pojištění vozidel | Poviné ručení | Pojištění | Filmy ke stažení | Povinné ručení porovnání | Porovnání povinného ručení | Písničky s akordy | spacer.png, 0 kB